top of page

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Oops!!! Intern!

Varför finns det en begränsning för antalet besökare till Eldfesten 2022?

Vi är så glada att Riksteatern tillsammans med Skansen kan genomföra Eldfesten 2022. Vi befinner oss dock fortfarande i en pandemi där det är viktigt att fortsätta att ta ansvar och vara försiktiga för att minska smittspridningen. Riksteatern har tillsammans med Skansen därför beslutat att för årets Eldfest ha ett biljettsystem med ett begränsat antal biljetter (6000) där besökare bokar sina gratisbiljetter. Detta för att kunna garantera våra besökares säkerhet och anordna detta event under kontrollerade former. Vi har dock säkrat att alla får ta del av Eldfesten 2022 som även kommer att sändas live på SVT och xx vilken mer kanal?

Men regeringen har ju hävt restriktionerna?

Vi befinner oss fortfarande i en pandemi där smittspridningen är omfattande. Riksteatern tar tillsammans med Skansen därför ansvar och har för Eldfesten 2022 ett biljettsystem där besökare bokar sina gratisbiljetter. Begränsningen är även nödvändig för att vi ska kunna garantera våra besökares säkerhet och anordna detta event under kontrollerade former. 

Gallery

Events Gallery

What They're Saying

Everything I expected, and more

“I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services. Let your customers review you and tell their friends how great you are.”

Anny Shaw

bottom of page